august 2007

I stayed in the car

udstilling i Koh-I-Noor

Min familie elsker naturen - det gør jeg ikke. Når de væltede ud af bilen for se på naturen, ville jeg altid blive tilbage i bilen.

Jeg har inviteret billedkunstnerne Søren Assenholt, Jesper Carlsen og Hartmut Stockter til at arbejde med min fremmedgørelse overfor naturen. Jeg oplever at der er en modsætning mellem naturen og mennesket. Vi er ikke en naturlig del af naturen, men forbrugere af den. Billedkunstnerne har arbejdet med genren natur/kultur før, og det bliver derfor spændende at se deres værker sat op imod hinanden.

Søren Assenholt går på Det Kongelige Danske Kunstakademi på sit femte år. Han har udstillet både i Danmark og i udlandet. Søren Assenholt har taget udgangspunkt i mit forhold til naturen. Han har lånt min fars bil og besøgt en række natur P-pladser. Her har han filmet med et roterende kamera og derefter klippet materialet sammen til en slags uendelig p-plads.

Jesper Carlsen er uddannet på Det Fynske Kunstakademi i 2006. Han er tilknyttet Galleri Asbæk og har udstillet flere steder i udlandet. Han viser værket “iPod spider”; en animeret edderkop man selv kan styre på en iPod.

Hartmut Stockter er uddannet fra Hbk Braunschweig i 2002 som Meisterschüler og har boet og arbejdet i Danmark i mange år. Han præsenterer Landscape-Multi-Purpose-Tool: Et redskab til at undersøge naturen, men på sikker afstand.

Med venlig hilsen
Gudrun Hasle, kurator
www.gudrunhasle.dk
Kontakt: 28779551
gudrunhasle@hotmail.com

Kor-i-noor
Dybbølsgade 60
1721 København V

Fernisering:
Torsdag d. 23. august kl. 17-21
Åben fra d. 24 til og med d. 30.august kl. 14-17
Dog ikke mandag